Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii reglementeaza utilizarea de catre dvs. a site-ului MamaTextile.ro. Va rugam sa cititi termenii si conditiile cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre termenii si conditiile prezentate, va rugam nu utilizati acest site. MamaTextile.ro depune toate eforturile pentru a se asigura ca informatia publicata pe acest site este corecta. Cu toate acestea, MamaTextile.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru corectitudinea informatiei sau pentru continutul acesteia.

1. Acest site, precum si toate materialele continute de acesta, incluzand fara a se limita la text, grafica, imagini, programe, informatii, date, produse, servicii, fac obiectul protectiei drepturilor de autor si a celorlalte drepturi de proprietate industriala si apartin MamaTextile.ro sau comerciantilor, cu exceptia situatiilor in care este stipulat in mod expres contrariul. Utilizatorii au dreptul sa vizioneze si sa descarce pe un singur calculator, o singura copie a acestui site, exclusiv pentru scopuri personale si necomerciale. In afara de dreptul mentionat mai sus, utilizatorii nu au dreptul sa reproduca, sa descarce sau sa retransmita in nici un fel continutul acestui site fara acordul prealabil scris al MamaTextile.ro.

2. Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat sau transmis in orice forma sau prin orice mijloace, fara acordul prealabil scris al MamaTextile.ro. Nu aveti dreptul de a distribui, afisa sau copia oricare dintre continutul paginilor continute in acest site pentru terte parti. Puteti imprima sau descarca pe disc continutul unei pagini individuale de acest site, in scopul utilizarii private si personale, non-comerciale. Este permis computerului de a face o stocare pe suport electronic, copie tranzitorie a continutului din acest site in scopul de a vizualiza in timp ce acesta conectat la Internet. Cu toate acestea, puteti face o singura copie a continutului.

3. Informatiile continute in acest site sunt doar in scop informativ. Materialul de pe acest site nu constituie sfaturi si nu trebuie sa va bazati pe aceste informatii pentru a lua decizii sau orice actiune. MamaTextile.ro nu ofera nici o garantie cu privire la exactitatea informatilor de pe acest site, ele putand fi schimbate de catre comercianti in orice moment. MamaTextile.ro nu ofera nici o garantie ca site-urile care sunt legate la acest site nu contin virusi informatici sau orice alt program de calculator sau afecta functionarea. Pagini continute in acest site pot contine inexactitati tehnice si erori tipografice.

4. Acest site contine material prezentat si creat de catre terti. MamaTextile.ro exclude orice responsabilitate pentru orice ilegalitate sau care rezulta din erori, omisiuni sau inexactitati in astfel de material. Acest site contine, de asemenea, link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub controlul si nu sunt mentinute de MamaTextile.ro. MamaTextile.ro nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri. MamaTextile.ro ofera aceste link-uri doar pentru confortul dvs., dar nu aproba neaparat material de pe aceste site-uri.

5. Protectia datelor si confidentialitatea comunicari prin posta electronica MamaTextile.ro nu transmite comunicari comerciale prin posta electronica decat la cererea sau cu consimtamantul prealabil expres al destinatarului. O data primit un asemenea consimtamant din partea destinatarului, acesta va putea primi comunicari comerciale prin posta electronica din partea MamaTextile.ro. Daca destinatarul transmite o solicitare de a nu mai primi asemenea comunicari, MamaTextile.ro va elimina adresa de e-mail a solicitantului si datele de identificare ale destinatarului din inregistrarile sale. Protectia datelor personale MamaTextile.ro respecta toate obligatiile legale care ii revin in legatura cu prelucrarea de date personale. Prin transmiterea voluntara a oricaror date personale sau informatii prin intermediul site-ului, utilizatorii isi exprima consimtamantul pentru ca aceste date sa fie colectate, inregistrate, stocate, procesate in bazele de date ale MamaTextile.ro, precum si transferate in tari din Uniunea Europeana pentru a fi prelucrate de catre MamaTextile.ro sau de catre un alt operator de date personale. MamaTextile.ro respecta toate drepturile care sunt prevazute in favoarea persoanelor vizate de prelucrarile de date personale de catre Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si anume: dreptul de acces la date, dreptul de informare, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

6.Modificarea termenilor si conditiilor Daca intervin modificari de orice natura in privinta informatiilor furnizate de aceasta pagina, vom posta o versiune revizuita a acestor Termeni si Conditii. Adaptarile periodice ale acestei pagini asigura informarea utilizatorilor cu privire la datele si informatiile pe care MamaTextile.ro le colecteaza, la modul in care sunt utilizate asemenea date si informatii si in ce conditii ar putea fi ele dezvaluite unor terte persoane.

7. Note generale. Iata câtiva alti termeni si conditii generale de utilizare a site-ului MamaTextile.ro. MamaTextile.ro incearca sa mentina acest serviciu ca fiind lipsit de defecte, dar nu este responsabil sau raspunzator pentru orice pierdere sau daune indirecte, pentru orice erori sau omisiuni in cadrul serviciului. MamaTextile.ro isi rezerva dreptul de a face modificari la continut fara notificare prealabila. Orice comenzi plasate prin intermediul MamaTextile.ro constituie o tranzactie intre client si site-ul pe care acest client a plasat comanda. Utilizarea acestui material este pe riscul exclusiv al utilizatorului, nici MamaTextile.ro, nici furnizorii sai de informatii nu ofera o garantie ca furnizarea de material este neintrerupta sau exacta. Toate marcile inregistrate mentionate pe acest site sunt recunoscute ca fiind proprietatea detinatorilor lor. MamaTextile.ro sau oricare dintre angajatii sai nu se poate face responsabil pentru orice marca comerciala sau incalcarilor drepturilor de autor. Unele tipuri de continut de pe acest site este pregatit de catre corespondentii independenti sau chiar de la utilizatorii site-ului, prin urmare, nu reflecta punctele de vedere si opiniile MamaTextile.ro sau ale personalului acestuia.

Datorita volumului de informatii de pe acest site, MamaTextile.ro nu poate suporta nici o responsabilitate pentru verificarea continutului. Orice erori accidentale prin MamaTextile.ro considerate ofensatoare, vor fi corectate imediat dupa descoperirea lor sau eliminate in cel mai scurt timp.